Heb jij je giftige pannen al vervangen?

Misschien bereid je al zoveel mogelijk gezonde en gifvrije maaltijden. Maar maak je hiervoor eigenlijk ook gebruik van ‘gezonde’ pannen?

Het is gebleken dat bij het gebruik van de gangbare Teflon pannen met anti-aanbaklaag schadelijke stoffen vrijkomen bij het bakken op hoge temperaturen. Problemen met de gezondheid zijn hiervan het gevolg, zoals spijsverteringsproblemen. Ook zijn deze stoffen mogelijk zelfs kankerverwekkend.

Waarom kiezen voor Gifvrije pannen?

Maar bakt de Greenpan wel goed? Ja, ik gebruik de Greenpan zelf al een tijdje en ik wil geen andere pan meer. Alles wordt mooi en gelijkmatig bruin en je hebt weinig (kokos)olie of boter nodig. Bovendien maak je deze pan heel gemakkelijk met de hand schoon en de pan blijft lang mooi.

Wellicht gebruik je nog steeds een oude pan met krassen erin, dan raad ik je aan om deze direct te vervangen voor de Greenpan. De Greenpan is verkrijgbaar als koekenpan of wokpan en is er in verschillende maten.


Ontdek en bestel gifvrije pannen


gifvrije pannen


Greenpannen

Welke Gifvrije pannen zijn er?

Gelukkig is er nu een goed alternatief: de Greenpan. De Greenpan heeft ook een anti-aanbaklaag maar is gemaakt van Thermolon en niet van Teflon. De Greenpan is vrij van giftige stoffen. 

Bovendien is de Greenpan beter voor het milieu door het gebruik van mineralen in plaats van kunststof en heeft deze minder CO2 uitstoot. Met de Greenpan maak je dus een duurzame en gezonde keuze.

Met de Greenpan is het heerlijk koken zonder giftige stoffen!


Ontdek en bestel gifvrije wokpan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven
×